Om oss

Bergamunken är ett företag som inriktat sig på att hyra ut eventutrustning (nöjesutrustning), så som sockervaddsmaskin, popcornmaskin, slushmaskin, mjukglassmaskin, försäljningsvagn med mera till företag och privatpersoner, främst runt Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Läs mer om du vill hyra popcornmaskin i Göteborg, hyra sockervaddsmaskin i Göteborg eller hyra slushmaskin i Göteborg.
 
Bergamunken jobbar mycket med event, och kan erbjuda helhetslösningar med våra koncept på sockervadd, popcorn, slush, mjukglass, munkar eller annat gott, enligt era behov.
 
Önskar du köpa maskin istället? Vi kan nu hjälpa dig med det också! Läs mer under köpa maskiner.
 
Bergamunkens affärsidé är att erbjuda eventmaskiner för uthyrning till bra priser samt att sälja godsaker på marknader och andra tillställningar med ett trevligt bemötande.
 
Vi startade vår verksamhet under hösten 2009. Vi hyr ut maskiner till stora som små företag, ambassader, skolor, hotell, föreningar och liknande. Vi har även en försäljningsvagn där en del av vår verksamhet sker ifrån i form av försäljning på marknader och andra evenemang, främst runt stor Stockholms området.
 
Bergamunken kan tillhandahålla försäljning av sockervadd, popcorn, nybakade munkar, även kallat donuts, med en kapacitet på cirka 300 stycken i timmen, kaffe, dricka, delicatobitar, brända mandlar, belgiska våfflor, vanliga våfflor, varm korv med bröd, french hot dog, mjukglass samt ice-slush dryck. 
 
Vi håller till i Åkersberga 3 mil nordost om Stockholm. Det är även här man hämtar maskinerna om man hyr av oss. Vi erbjuder självklart leverans av maskinerna om ni så önskar.
 
Bergamunken AB är godkänd för f-skatt, innehar godkännande av miljö- och hälsovårdsmyndigheten i hela Sverige, och är ansvarsförsäkrade hos IF. Hösten 2013 besökte miljö- och hälsa vår munkvagn, och dom hade inga anmärkningar. För oss är det viktigt med renlighet.
 
Många undrar över företagsnamnet "Bergamunken". Det kommer från Åkersberga (berga) och eftersom vi i verksamhetsstarten började sälja munkar, därav namnet munken. Bergamunken helt enkelt!
 
 
Har du tips på evenemang, event eller andra tillställningar Du tror passar oss, tveka inte att kontakta oss. 
 
Varmt välkomna till Bergamunken och jag hoppas att Du och jag kommer hitta ett bra samarbete.